Press "Enter" to skip to content

Teruškina priča o hrani i srećnim trenucima!

Tereza Vasiljević, autor IG @Teruška

Neobična i jedinstvena Tereza Vasiljević je zanimljiv ilustrator hrane, ali i onih najdivnijih trenutaka koji nas čine srećnim. Njena Instagram stranica @teruška je bajkovita knjiga koju “piše” zajedno sa svojom porodicom.

Na vrlo neobičan način predstavljate hranu. Svaki Vaš Instagram post je sa pričom i ostavlja bez daha…

Kako je po mom mišljenju Instagram neka vrsta knjige  – želim da budem zanimljiv i neobičan ilustrator! To je ono što i meni prvenstveno privlači pažnju. Moj mali doprinos Instagram zajednici i mojim prijateljima je Teruškina priča o hrani i malim, jednostavnim trenucima koji nas čine srećnim.

Rekli bismo da su vaš lični pečat kostimi i to uvek u odličnoj sintezi sa hranom… Odkud ideja za tim?

Teruška voli prirodu, dobre i pozitivne ljude. Inspiracija dolazi sa svih strana. Da li je to lep dan ili pak dobar film ili lepa pesma … Otuda se Teruška ostvaruje i u ulazi Super Heroja, ali i nežne princeze koja svoje podne provodi ispijajuće čarobne, biljne čajeve!

Koliko je vremena i ljubavi potrebno do realizacije jedne objave koja deluje kao da iza nje stoji čitava fillmska ekipa?

U pisanju priča potrebno je mnogo truda i organizacije, a naravno i ljubavi i strpljenja! Jako sam zahvalna svojoj “neoklasičnoj” porodici gde svako od nas krije neki skriveni talenat u sebi. Dopunjujemo se idejama i naše pero ide iz jedne ruke u drugu. Priče se nastavljaju …

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *