Press "Enter" to skip to content

Dobar kalup – pola posla!

Sigurno ste mnogo puta želele da vaša torta bude kao da je delo profesionalca. Zadovoljne ste ukusom, ali ne i oblikom. Jedna strana je niža od druge, kora jedna veća, a ostale manje. Nema pravilan oblik i pravilne ivice. Koristile ste silikonske modle neproverenih proizvođača, nebezbedne za pečenje. Ovakvi kalupi, lošeg kvaliteta apsorbuju mirise, pa isti nije moguće koristiti za različite poslastice. Mnogo je reklama za ovakve proizvode, ali to nikad neće biti izbor profesionalca, i zašto onda da bude naš.

I naše torte zaslužuju da budu lepe kao one iz poslastičarnice. U tome vam jedino mogu pomoći modle od najkvalitetnijeg prehrambenog materijala, inoxa.

Za sve ove slatke muke, postoji rešenje. Pravilan i kvalitetan inox kalup. Radionica Inox Forma iz Novog Sada brine da vaše torte budu pravilnog oblika, oštrih ivica i ravnih stranica.

U svojoj širokoj ponudi vrhunskim proizvoda mogu se pohvaliti kalupima za torte, mini kalupima, alatima kao i delovima kuhinjskog nameštaja, od stolova, kolica, tepsije, polica…

Sve ramove izrađuju od vrhunskog prehrambeno kiselo-otpornog inoxa, debljine čak 1mm, materijala koje je najbezbedniji i higijenski najispravniji za upotrebu u prehrambenoj struci, jer ne reaguje na koroziju kao i na proteine životinjskog prekla, kao što su mleko, jaja… Ramovi su čvrsti, termostabilni i ne deformišu se na visokoj i niskoj temperaturi. U njima se mogu peći i krojiti kore, ali i filovati torte. Torte filovane u kalupu imaju oštre ivice i ravne stranice i lako se završavaju i dekorišu.

Ova hand made radionica kalupe radi po standardnim merama, ali i rado pristupa realizaciji vaših ideja. I zašto da vaša torta ne bude kao kod profesionalaca, kad već postoje profesionalni kalupi!?

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *